OVER ONS

FABER VLOEREN

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van verhoogde vloeren en computer vloeren. Op deze website van Peter Faber kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft om een goede indruk te krijgen over wat wij doen.

Verhoogde computervloeren
Flexibiliteit en mobiliteit worden met de dag belangrijker. Een verhoogde computervloer zorgt ervoor dat u elke gewenste inrichting snel kan realiseren. Het type vloer dat u nodig heeft is uiteraard sterk afhankelijk van de eisen en de kenmerken waaraan het uiteindelijke systeem moet voldoen.

ONZE ERVARING

  • 12 - Kantoorruimtes
  • 40 - Computerruimtes
  • 30 - opslagruimtes
  • 14 - controlekamers
  • 44 - serverrooms

PETER FABER BEDRIJFS EIGENAAR

Peter Faber is in 2001 gestart met Fabervloeren door zijn grote kennis in de vloeren industrie. Hij is gestart met de intensie om het grootste vloeren bedrijf van nederland te worden en dit is op dit moment goed aan het werken. Samen met KPN en andere grote bedrijven zorgt Fabervloeren voor een perfect eindproduct dat past in jou bedrijf. Bij Fabervloeren staat service op nummer 1 omdat we vinden dat de klant koning is.
0
Klanten
0
Medewerkers
0
Jaar ervaring

WAAROM WIJ?

Lorem ipsum

Because diversity lorem ipsum dolor odio augue placerat est, nec semper nisl porta ullam rutrum glavrida unicus amet vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur lorem.

Lorem ipsum

Respect is morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas ulla maximus elementum, odio augue.

Lorem ipsum

Transparency is maecenas sit vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur – amet tincidunt elit lorem ipsum urabitur quis rhoncus.

Lorem ipsum

Because acting with integrity ipsum porta maximus, odio augue ullam rutrum velit sit tincidunt elit.

FOTO'S VAN HET BEDRIJF

REFERENTIES